Evenes Turlag

Evenes Turlag: - Med på å gi ekstra energi for videre innsats
Pengepremien vil turlaget bruke pengene på ny skilting og merking av løypenettet i kommunen.  
Evenes Turlag sin reaksjon da vi fikk høre om nominasjonen var en helt overveldende glede og overraskelse! Det er alltid fint å bli satt pris på for oss som driver frivillig arbeid, og det er med på å gi ekstra energi for videre innsats, sier Einar Pettersen på vegne av Evenes Turlag.

 

- Regner nominasjonen som en seier.
Hvis Evenes Turlag vinner Friluftslivets Ildsjelpris 2017, ønsker de å bruke premiepengene til å bygge skilting og merking av løypenettet på cirka 75 kilometer. Uansett om turlaget ikke skulle vinne, vil de som finalist få 10 000 kroner til sitt utvalgte prosjekt.

- Evenes Turlag er veldig ydmyk i forhold til en slik nominasjon. Det er tusenvis av ildsjeler rundt om i Norge, og vi er litt stolt av at vi har klart å få mange "enkeltildsjeler" til å jobbe så godt sammen at hele laget vårt kom på "pallplass". Vi regner nominasjonen som en seier, uansett utfall i selve finalen, sier Einar Pettersen.

Evens Turlag er i finalen til å bli årets ildsjel, sammen med Brith Sørensen fra Torsken Turgruppe og Kåre Haug fra Skiforeningen.